Over Duo Bruidsfotografie

Wij zijn Moniek en Marieke en in de zomer van 2017 hebben wij besloten om als duo verder te gaan met het maken van bruidsreportages!
In 2016 leerden we elkaar kennen en ontdekten dat we veel overeenkomsten hadden. Zo hadden we beiden een opleiding gevolgd aan de School voor Fotografie, waren we beiden zwanger (inmiddels hebben we twee prachtige dochters!) en deelden natuurlijk de passie voor fotografie!
Bruiloften fotograferen vonden we beiden leuk, maar toch ‘misten’ we hier iets. Het maken van lange dagen in je eentje, het ontbreken van contact met collega-fotografen en de beperkingen die het maken van bruidsreportages in je eentje met zich meebrengt. Meestal heb je dan niet de mogelijkheid om álle mooie momenten vast te leggen.
Nadat we voor het eerst samen een bruiloft fotografeerden wisten we het zeker; wij gaan verder als duo! We ontdekten dat we dezelfde aspecten in de bruidsfotografie belangrijk vonden; pure momenten met oprechte emoties vastleggen, zonder dat er teveel geposeerd wordt. Ook houden we beiden van fotograferen in een frisse en heldere stijl en geven we de foto’s zoveel mogelijk een vintage-filmsfeer mee in de nabewerking. Hierdoor worden de emoties benadrukt en alle gebeurtenissen op jullie bijzondere dag als een echt verhaal weergegeven.

“Het vastleggen in beeld van een prachtige herinnering, dat is wat wij zo mooi vinden aan bruidsfotografie. Graag maken wij een trouwreportage voor jullie waarmee je steeds weer even terug kunt gaan naar die ene speciale dag. Hopelijk tot snel!”

  • Trouwfoto

Over Moniek

Moniek van Selm is in 1986 te Utrecht geboren. Na de HAVO besloot ze te kiezen voor de opleiding Integrated Communication Management om zo na het halen van haar propedeuse, Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht te kunnen studeren. Na het behalen van haar diploma begon ze een paar jaar later met het volgen van een aantal deelopleidingen op het gebied van Multimedia Design om zo zelf ook creatief bezig te kunnen zijn. Hierdoor kwam ze in aanraking met digitale vormgeving, beeldbewerking én fotografie. Doordat ze het vak fotografie graag verder wilde ontwikkelen, besloot ze om de opleiding Fotografie te volgen aan de School voor Fotografie, waar ze ook Marieke leerde kennen. Inmiddels is fotografie een belangrijk onderdeel van haar leven geworden en fotografeert ze zoveel mogelijk! Verder houdt ze van reizen (en vooral foto’s maken tijdens de reizen ;)), lezen, Netflix, haar man en dochter Elodie.

Neem een kijkje op de persoonlijke pagina van Moniek!

Website Moniek van Selm Fotografie


Over Marieke

Ik ben Marieke, in 1986 geboren in Lopik en nog steeds woon ik in deze groene gemeente. In 2016 ben ik getrouwd en vorig jaar is onze lieve, vrolijke dochter Feline geboren!
Ze is al heel wat keren op de foto gegaan:)
Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als operatieassistent in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht. Sinds Feline is geboren werk ik parttime in het ziekenhuis en heb ik meer tijd voor mijn dochter en fotografie!!
Mijn passie is fotograferen, en vooral van mensen! In 2016 besloot ik, hier wil ik meer mee doen. Ik besloot de opleiding aan de School voor Fotografie in Utrecht te volgen. Hier heb ik Moniek leren kennen en sindsdien zijn we een duo! In 2017 heb ik mijn diploma hiervoor ontvangen!
De opdrachten liepen binnen en daarom heb ik me in 2017 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Neem een kijkje op de persoonlijke pagina van Marieke!

Website Marieke Timmer Fotografie