Werkwijze

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Hierbij hoort natuurlijk een fotograaf die alle mooie momenten van jullie dag vastlegt! Maar waarom zou je kiezen voor twéé fotografen? Wat zijn de voordelen?
Ten eerste kunnen wij op verschillende locaties aanwezig zijn, zodat we echt alle belangrijke momenten kunnen fotograferen. Zo kan één van ons foto’s maken van de bruid die zich klaar maakt voor de grote dag, terwijl de ander aanwezig is bij de voorbereidingen van de bruidegom.
Daarnaast kunnen belangrijke momenten vanuit verschillende posities worden gefotografeerd. Denk aan het moment waarop je elkaar voor het eerst ziet, bijvoorbeeld bij het naar beneden komen van de bruid. Hierbij staat dan één van ons bovenaan de trap en de ander beneden, zodat zowel de reactie van bruid als van de bruidegom kan worden vastgelegd vanaf verschillende standpunten.
Een ander voorbeeld is de trouwceremonie. De een fotografeert de belangrijkste officiële momenten zoals “de kus”, de ringceremonie, en het tekenen van de trouwakte, terwijl de ander zich meer focust op de emotionele en spontane momenten die zich voordoen in de trouwzaal, zoals moeder die een traantje wegpinkt.


Doordat wij tegelijkertijd op verschillende locaties aanwezig kunnen zijn, hoeven we geen moment te missen! Bij de voorbereidingen blijft Moniek bij de bruidegom, terwijl Marieke de bruid fotografeert.


Een first look moment; In dit voorbeeld loopt de bruid de trap af en ziet het bruidskoppel elkaar voor het eerst. Hierbij fotografeert Moniek bovenaan de trap en Marieke onderaan, zodat we de emoties van zowel bruid als bruidegom kunnen vastleggen!

“Kortom, het kiezen voor twee fotografen betekent een zeer compleet verhaal van jullie beiden en alle gasten!”